USO DE COOKIES

Esta web utiliza cookies propias e de terceiros para mellorar a experiencia de navegación, adaptarse ás túas preferencias e realizar labores analíticos. Se continúas navegando consideramos que aceptas o seu uso. Máis información

Logotipo da escola de economistas de A Coruña

Zona Privada

Usuario:
Contrasinal:

Requisitos

ESPAÑOIS E OUTROS CIDADÁNS DA UNIÓN EUROPEA

Haberán de cumprir algunha das seguintes condicións:

  • Doutor, Licenciatura, Diplomatura ou Grao en:

    • Ciencias Políticas e Económicas.
    • Ciencias Políticas, Económicas e Comerciais.
    • Ciencias Económicas e Empresariais.
    • Economía.
    • Administración e Dirección de Empresas
    • Ciencias Actuariais e Financeiras.
    • Estar en posesión do título de Intendente/a Mercantil ou Actuario/a.
    • Dobre Grao en Administración e Dirección de Empresas + Enxeñaría Informática
    • Dobre Grao: Grao de Administración e Dirección de Empresas + Grao en Dereito
    • Dobre Grao: Grao de Administración e Dirección de Empresas + Grao en Enxeñaría en Tecnoloxías Industriais
    • Grao en Ciencias Empresariais
    • Grao en Administración e Dirección de Empresas
    • Grao en Economía
    • Grao en Finanzas e Seguros
    • Grao en Fiscalidade e Administración Pública
    • Grao en Xestión de Negocios
    • Grao en Xestión e Mercadotecnia Empresarial
    • Grao en Liderado Emprendedor e Innovador
    • Grao en Mercadotecnia e Investigación de Mercados
    • Investigación e Técnicas de mercado.

    No caso de que a túa titulación non estea neste listado pero creas que é leste o teu colexio profesional, non dubides en realizar a túa consulta a: colegio@economistascoruna.org enviando o expediente académico.

 

ESTRANXEIROS, NON CIDADÁNS DA UNIÓN EUROPEA

Han de cumprir unha das seguintes condicións:

  • Obter a validación dun título estranxeiro por algún dos indicados no punto 1 anterior.
  • Ter dereito de reciprocidade para o exercicio da profesión, condición que se adquire por unha das seguintes vías:
    • Pola existencia dun Tratado entre o seu país de orixe e España.
    • Pola achega, por parte do interesado, dun certificado expedido pola asociación profesional do país correspondente, admitindo que un titulado español podería exercer no seu país.
Procedementos homologación títulos estranxeiros
[SOLICITAR COLEXIACIÓN]

Copyright, Aviso Legal, Política de privacidade e Accesibilidade