USO DE COOKIES

Esta web utiliza cookies propias e de terceiros para mellorar a experiencia de navegación, adaptarse ás túas preferencias e realizar labores analíticos. Se continúas navegando consideramos que aceptas o seu uso. Máis información

Logotipo da escola de economistas de A Coruña

Zona Privada

Usuario:
Contrasinal:
Buscador de colexiados
emprégate!
Revista"

Última Revista Descarga la Revista.

pdf Descárgao 1.72Mb

Enquisas
Que accións formativas interésanche máis?

17/09/12 - (152 respostas)

ResultadosResultados

Outras enquisasEnquisas anteriores

Requisitos

ESPAÑOIS E OUTROS CIDADÁNS DA UNIÓN EUROPEA

Haberán de cumprir algunha das seguintes condicións:

  • Doutor, Licenciatura, Diplomatura ou Grao en:

    • Ciencias Políticas e Económicas.
    • Ciencias Políticas, Económicas e Comerciais.
    • Ciencias Económicas e Empresariais.
    • Economía.
    • Administración e Dirección de Empresas
    • Ciencias Actuariais e Financeiras.
    • Estar en posesión do título de *Intendente/a Mercantil ou *Actuario/a.
    • Dobre Grao en Administración e Dirección de Empresas + Enxeñaría Informática
    • Dobre Grao: Grao de Administración e Dirección de Empresas + Grao en Dereito
    • Dobre Grao: Grao de Administración e Dirección de Empresas + Grao en Enxeñaría en Tecnoloxías Industriais
    • Grao en Ciencias Empresariais
    • Grao en Administración e Dirección de Empresas
    • Grao en Economía
    • Grao en Finanzas e Seguros
    • Grao en Fiscalidade e Administración Pública
    • Grao en Xestión de Negocios
    • Grao en Xestión e Mercadotecnia Empresarial
    • Grao en Liderado Emprendedor e Innovador
    • Grao en Mercadotecnia e Investigación de Mercados
    • Investigación e Técnicas de mercado.

    No caso de que a túa titulación non estea neste listado pero creas que é leste o teu colexio profesional, non dubides en realizar a túa consulta a: colegio@economistascoruna.org enviando o expediente académico.

 

ESTRANXEIROS, NON CIDADÁNS DA UNIÓN EUROPEA

Han de cumprir unha das seguintes condicións:

  • Obter a *convalidación dun título estranxeiro por algún dos indicados no punto 1 anterior.
  • Ter dereito de *reciprocidad para o exercicio da profesión, condición que se adquire por unha das seguintes vías:
    • Pola existencia dun Tratado entre o seu país de orixe e España.
    • Pola achega, por parte do interesado, dun certificado expedido pola asociación profesional do país correspondente, admitindo que un titulado español podería exercer no seu país.
Procedementos homologación títulos estranxeiros

Copyright, Aviso Legal, Política de privacidade e Accesibilidade